Themabijeenkomst ‘Iedereen een zelfstandig en volwaardig bestaan’

Themabijeenkomst Iedereen een zelfstandig & volwaardig bestaan

De Regionale Adviesraad Wmo Drechtsteden nodigt u van harte uit voor de themabijeenkomst ‘Iedereen een zelfstandig & volwaardig bestaan’. Toelichting op de regionale visie sociaal domein Drechtsteden en ophalen van voorstellen voor het uitvoeringsplan.

Datum: donderdag 10 oktober 2019

Locatie: De Salon, Landvast, Haven 4, Alblasserdam

PROGRAMMA

  • 19.15 uur – Inloop met koffie/ thee
  • 19.30 uur – Welkom door Pieter Struijs, voorzitter Regionale Adviesraad Wmo Drechtsteden
  • 19.35 uur – ‘Iedereen een zelfstandig & volwaardig bestaan’. Toelichting op de  regionale visie sociaal domein Drechtsteden door de heer Pieter Paans, regionaal portefeuillehouder Wmo. Gelegenheid om vragen te stellen.
  • 20.20 uur – Pauze
  • 20.40 uur – Na de visie volgt het uitvoeringsplan. Ophalen van voorstellen  voor het uitvoeringsplan sociaal domein Drechtsteden door de heer David van Maanen, directeur Sociale Dienst Drechtsteden
  • 21.30 uur – Afsluiten en napraten met een hapje en een drankje

Meer informatie? Stuur een mail aan het secretariaat van de Regionale Adviesraad Wmo: regionale-adviesraadwmo@xs4all.nl

Aanmelden via deze link: Aanmelden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>